Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Sluit

Afval scheiden Halderberge

DOE DE AFVALQUIZ!

En win één van de prijzen!

AFVAL SCHEIDEN HALDERBERGE

De gemeente Halderberge vindt het belangrijk dat haar inwoners goed afval scheiden. Op die manier blijft de gemeente zo schoon en leefbaar mogelijk. Samen met Saver is de campagne Samen aan de Bak gelanceerd, die inwoners van de gemeente Halberge moet helpen de hoeveelheid restafval te verminderen. Weten hoe je jij je steentje bij kunt dragen? Lees het op deze website!

 

 

GOED AFVAL SCHEIDEN: BELANGRIJK VOOR MILIEU EN PORTEMONNEE

Goed afval scheiden loont. Niet alleen voor ons milieu, maar ook voor je portemonnee. In de gemeente Halderberge werken we met gedifferentieerde tarieven. Je betaalt een vast bedrag per jaar een bedrag per keer dat je je restafval aanbiedt. Wanneer je je afval goed scheidt hoef je je restafvalcontainer minder vaak aan te bieden: als gevolg betaal je ook minder!

Bekijk de tips

PROBEER JE AFVAL TE BEPERKEN

Afval scheiden is eigenlijk al een stap verder in het proces. Het is ook belangrijk dat je probeert zo min mogelijk afval te veroorzaken. Neem bijvoorbeeld altijd een linnen tas mee als je boodschappen gaat doen ter vervanging van het plastic tasje. Of schaf eenmalig een herbruikbare waterfles aan. Meer tips om plastic afval te besparen lees je hier.

 
AFVAL SCHEIDEN IN HALDERBERGE
Helemaal afval vrij leven lukt maar weinig mensen. Dus moet je afval weggooien, zorg dan in ieder geval dat je het goed gescheiden weggooit. Weten hoe je je afval moet scheiden in onze gemeente, gebruik onze afvalzoeker.

Hoe scheid ik goed mijn afval?
papier afval

  • Meer weten over afval scheiden in Halderberge of heb je tips?

    Neem dan contact met ons op via [email protected] of schrijf je in voor de nieuwsbrief.