Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Sluit

Samen aan de bak!

Voor je (sport)vereniging of school.

Direct geld verdienen voor je (sport)club of school

Ben jij lid van een (sport)vereniging? Of zit je nog op school? Of misschien wel allebei natuurlijk. Dan kan jij jouw school of (sport)vereniging een flink handje helpen. Met de inzamelingsactie van Saver & Samen Aan De Bak kun je namelijk geld verdienen voor de school – of clubkas. Daarnaast help je het milieu door bij te dragen aan een betere recycling. Goed bezig dus!

 

Hoe werkt het?

Deelnemers aan de actie verzamelen zoveel mogelijk oud frituurvet en oude bak– en braadolie. Deze kunnen vervolgens ingeleverd worden op school of bij de club in speciale containers. De volle containers worden opgehaald door Saver en daar staat dan weer een leuk geldbedrag tegenover. Zo help je niet alleen jouw (sport)vereniging of school, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

 

 

OUD FRITUURVET EN OUDE BAK- EN BRAADOLIE IS GELD WAARD!

Doodzonde om weg te gooien dus. Gebruikt frituurvet of oude bak- en braadolie is namelijk prima te recyclen, maar komt helaas nog vaak in de grijze restafvalcontainer of het riool terecht. Komt het bij het restafval, dan gaat een belangrijke grondstof verloren. En komt het in het riool, dan richt het grote schade aan, want het zorgt voor verstoppingen. Allemaal redenen waarom deze inzamelingsactie is opgezet.

DEELNEMEN? DAT KAN!

Wil je als school of (sport)vereniging deelnemen? Wij zetten graag (kosteloos) een of meerdere container(s) bij je neer. Zet samen met de leerlingen of leden een stap naar een groenere school of (sport)vereniging. Samen aan de bak voor de club– of schoolkas!

 

 

 

 

DOE NU MEE!

En begin met inzamelen!

Direct starten?
0165-597789
Mail naar Saver
verkoop@saver.nl