Inzamelactie - Samen aan de Bak
Sluit

Samen aan de bak!

Voor je (sport)vereniging of school.

Direct geld verdienen voor je (sport)club of school

Ben jij lid van een (sport)vereniging? Of zit je nog op school? Of misschien wel allebei natuurlijk. Dan kan jij jouw school of (sport)vereniging een flink handje helpen. Met de inzamelingsactie van Saver & Samen Aan De Bak kun je namelijk geld verdienen voor de school – of clubkas. Daarnaast help je het milieu door bij te dragen aan een betere recycling. Goed bezig dus!

 

Hoe werkt het?

De deelnemers van de actie verzamelen zoveel mogelijk oud frituurvet en oude bak – en braadolie. Deze kunnen ze vervolgens inleveren op school of bij de club. Dit wordt bewaard in speciale containers. Bij een volle container wordt deze opgehaald door Saver en daar staat dan weer een leuk geldbedrag tegenover. Zo help je niet alleen jouw (sport)vereniging of school, maar draag je ook je steentje bij aan een beter milieu.

 

 

OUD FRITUURVET EN OUDE BAK- EN BRAADOLIE IS GELD WAARD!

Doodzonde om weg te gooien dus. Gebruikt frituurvet of oude bak- en braadolie is namelijk prima te recyclen, maar komt helaas nog vaak in de grijze restafvalcontainer of het riool terecht. En daar richten deze producten grote schade aan, want ze zorgen voor verstoppingen. Allemaal redenen waarom deze inzamelingsactie is opgezet. Daarnaast is het doel is zoveel mogelijk in te zamelen en de samenwerking met scholen en (sport)verenigingen te intensiveren.

DEELNEMEN? DAT KAN!

We zetten graag containers bij je neer. Wil je hier als school of (sport)vereniging graag aan deelnemen? Wij zetten graag (kosteloos) een of meerdere container(s) bij je neer. Vervolgens kunnen we samen kijken naar de uitrol van de actie bij jouw school of (sport)vereniging. Denk bijvoorbeeld aan flyers of posters in de kantine. Zet samen met de leerlingen of leden een stap naar een groenere school of (sport)vereniging. Samen aan de bak voor de club – of schoolkas!

 

 

 

 

DOE NU MEE!

En begin met inzamelen!

Vragen of meer informatie?
Wij helpen je graag verder
Direct starten?
Mail naar saver