Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Sluit

Doe mee aan de Recycle Quiz!

Test hoeveel jij weet van afval scheiden en win mooie prijzen!

RECYCLE QUIZ

Welkom bij de Recycle Quiz van Samen aan de Bak! Met deze quiz test je je kennis over het goed scheiden van afval. Want door goed ons afval te scheiden, kunnen we gezamenlijk de hoeveelheid restafval omlaag brengen. En goed gescheiden afvalstromen maken het ook makkelijker om goed te recyclen. Ook dat is ontzettend belangrijk, want door recycling hoeven we minder aanspraak te maken op de kostbare en steeds zeldzamer wordende grondstoffen die de aarde ons biedt.

Doe de quiz!
papier afval

WIN EEN LUXE, DUURZAME OVERNACHTING!

Daarnaast kun je met deze quiz ook nog eens mooie, duurzame prijzen winnen! We verloten onder alle goede antwoorden een weekend weg naar een van de meest duurzame hotels in Nederland! Heerlijk én milieuvriendelijk genieten!

 

Daarnaast hebben we nog een aantal andere prijzen die je helpen bij een milieuvriendelijk, duurzaam leven. We verloten 15 Dopper flessen en 3 Brabantia Prullenbakken (met 3 scheidingsvakken). Samen aan de Bak voor minder restafval!

 

Let op: alleen voor inwoners van de gemeente Roosendaal, Woensdrecht, Halderberge en Bergen op Zoom. Woon je daarbuiten, dan maak je geen kans op een prijs.

Bekijk de spelregels

MEEDOEN MET DE RECYCLE QUIZ?

Klik op onderstaande link en neem deel aan de recycle quiz.