Deze pagina wordt vertaald door Google Translate.

Sluit

Afval scheiden Woensdrecht

DOE DE AFVALQUIZ!

En win één van de prijzen!

AFVAL SCHEIDEN WOENSDRECHT

De gemeente Woensdrecht stimuleert goed afval scheiden door haar inwoners. Daarom is eerder dit jaar het initiatief Samen aan de Bak gestart. Deze campagne moet inwoners van de gemeente helpen hun restafval te verminderen. Op onze site lees je tips en tricks die je kunnen helpen om makkelijk je afval te scheiden!

 

 

AFVAL SCHEIDEN MET DE AFVALZOEKER

Want afval scheiden is niet altijd makkelijk. Daarom hebben wij deze site gemaakt, waarop je alles kunt lezen over het goed scheiden van afval en het besparen op afval. Wil je weten hoe we afval scheiden in de gemeente Woensdrecht? En wil je weten waar je jouw afval laat? Vul je product in op onze afvalzoeker en zie gelijk waar je het kunt laten.

Bekijk de tips

GOED AFVAL SCHEIDEN LOONT

Afval scheiden levert niet alleen een schonere leefomgeving op, maar het scheelt ook in je portemonnee. In de gemeente Woensdrecht geldt namelijk het gedifferentieerde tarieven systeem. Iedere inwoner betaalt een vast bedrag per jaar en daarnaast wordt er een bedrag gerekend per keer dat je je afval aanbiedt. Door goed afval te scheiden hoef je minder je afval aan te bieden. Je betaalt dan dus minder! Heb je nog meer vragen over de tarieven of over aanbieden van afval in Woensdrecht? Je leest het bij de veel gestelde vragen.

Hoe scheid ik goed mijn afval?
papier afval

  • Meer weten over afval scheiden in Woensdrecht of heb je tips?

    Neem dan contact met ons op via [email protected] of schrijf je in voor de nieuwsbrief.