De afvalwijzer

Altijd op tijd aan de bak!

Altijd op tijd aan de bak met de afvalwijzer app!

Vanaf  2 maart 2020 verandert er iets. Dan starten we met 1 keer per 4 weken restafval inzamelen. Dit betekent dat de planning voor het ophalen van restafval, papier en GFT+E verandert. Door de afvalwijzer app te downloaden, ben je altijd op de hoogte wanneer jouw afval wordt opgehaald. Ook is het handig om toe te staan dat de app pushberichten aan je stuurt.  Zo ben je altijd direct op de hoogte. Je download de afvalwijzer app makkelijk en snel via Google Play (Android), App Store (iOS) of Windows Store.

Wil je vanaf 2 maart toch liever een papieren afvalkalender? Je kunt de papieren afvalkalender bekijken en downloaden via www.saver.nl of vraag hem telefonisch aan via telefoonnummer: (0165) 597 777. Heb je in de afgelopen periode al een nieuwe afvalkalender aangevraagd, dan ontvang je automatisch een nieuwe. Deze valt tussen 8 en 20 februari in de bus.

Download de app hier

 

voorbeeld afvalwijzerapp

FAQ

  • Het is nog steeds mogelijk om een papieren afvalkalender te ontvangen. Echter heeft de afvalwijzer app meer voordelen. De app heeft altijd actuele informatie. Daarnaast kan Saver via de app zogenaamde pushberichten sturen over belangrijke zaken. Zo blijf je altijd op de hoogte.